Dissabte 12 de Desembre “L’estructura fonamental de l’explotació, la dominació i la despossessió en el capitalisme (II)”‏

Aquest dissabte 12 de desembre ens tornarem a trobar per a la segona sessió del curs “Per entendre el capitalisme” que realitzen les companyes de Taifa.

La sessió porta per títol “L’estructura fonamental de l’explotació, la dominació i la despossessió en el capitalisme (II)” i anirà a càrrec del company Antoni Puig.

Durant la sessió seguirem treballant els conceptes introduïts el primer dia del curs sobre la teoria del valor de Marx per tal d’anar desentrellant el funcionament intern del mode de producció capitalista i les seves implicacions. S’explicarà també el mecanisme d’acumulació per despossessió que permet al capitalisme obtenir nous espais de valorització del capital a través de la privatització, l’expansió geogràfica i la mercantilització de la vida.

Com sempre ens trobarem de 10:00 a 14:00 a la Universitat Pompeu Fabra, campus ciutadella, edifici Jaume I, aula 20.047 a Barcelona

Si alguna vol les agendes de la UCPC-SEPC aviseu-nos per correu per tal de portar-vos-les el proper dissabte!

Qualsevol dubte ens podeu escriure en aquest correu.
Us esperem a totes!

Grup promotor de la UCPC