Dissabte 9 d’abril “Anàlisi de la repressió contra el comunisme i l’antifeixisme a l’estat espanyol” a càrrec de Juan Manuel Olarieta

Aquest proper dissabte 9 Abril ens tornarem a trobar per la penúltima sessió del curs d’Imperialisme i Internacionalisme.

Sessió que porta per títol “Anàlisi de la repressió contra el comunisme i l’antifeixisme a l’estat espanyol” i que anirà a càrrec de Juan Manuel Olarieta, advocat de pres@s polítiques, llicenciat en ciències econòmiques i escriptor de diferents llibres que giren entorn la temàtica de la repressió, entre molts d’altres temes.

Per saber-ne més d’ell (https://www.youtube.com/watch?v=zwWkNxqvD9k)

Perquè la repressió és política?

La repressió és una resposta a la crisis econòmica, internacional i política existent. La repressió és un instrument de l’estat per sortir de la crisis. I aquesta es vesteix de diferents elements per tal de que sigui efectiva; la tortura, l’aïllament, l’empresonament, l’asfixia econòmica… en són exemple.

Per parlar de tot això i més ens trobarem aquest dissabte de 10:00 a 14:00 a la Universitat Pompeu Fabra, campus ciutadella, edifici Jaume I, aula 20.047 a Barcelona.

No hi podeu faltar!