Què hem de fer?

Imagen1Aquest curs està pensant per mirar de pensar plegades quines eines tenim com a comunistes per fer front a les agressions capitalistes. Mirar d’entendre en què consisteix el mètode dialèctic, conceptes bàsics de la teoria del valor de Marx, funcionament intern del mode de producció capitalista… per poder tenir més eines per transformar la nostra realitat

Calendari (Gener 2017 – Març 2017)

Gener

19 Les classes, la lluita de classes i la lluita pel socialisme
26 Materialisme dialèctic, un instrument per l’anàlisi

Febrer

2 Les ideologies i els modes de producció
9 El valor, el valor d’ús i el valor de canvi
16 L’acumulació capitalista, la plusvàlua i la globalització financera
23 Els sistemes educatius com instrument de valorització del capital

Març

2 Seminari «Que enteneu per alienació i fetitxisme?»

Qüestions d’ordre tècnic

Les classes s’impartiran els dijous de 18:00 a 21:30 a Barcelona, a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella) [mapa]

El calendari lectiu es podria veure alterat per motius aliens al Grup Promotor de la UCPC. En aquests casos, els canvis seran degudament notificats i amb antelació.

Matrícula

Matricula’t al curs 2016-2017.

Bo d’ajut

La UCPC és un projecte que neix de l’aportació d’un nucli de persones que treballen de forma voluntària i compromesa amb l’únic objectiu d’oferir una eina teòrica útil, de qualitat i gratuïta que permeti donar respostes a les necessitats de la vida social i política.

L’organització i el desenvolupament del curs, així com també els suports materials que s’entreguen a l’alumne com a complement d’estudi, generen unes despeses impossibles d’assumir sense disposar de col·laboracions solidàries.

Podeu contribuir al sosteniment de la UCPC mitjançant una aportació econòmica a partir de 10€.

Compte bancari: IBAN (ES47) 1491 0001 21 2058919222 (Triodosbank)