“Patent de cors” a l’imperialisme per a envair la germana Veneçuela

bandera farc epLa ultima cançó que Ruben Blades dedica a Colòmbia, diu en una de les seves tornades “se vende un país portàtil”, la metàfora d’un país convertit en un portaavions de l’imperi sense que intervingui gens distint que el “cipayisme” de l’oligarquia ven-pàtries colombiana, és una realitat amb la signatura del nou tractat de les bases militars.

La invasió de la germana República de Veneçuela té avui amb les 7 bases militars gringues, el lloc d’avançada a Colòmbia, aquest desafiament militar de l’imperi, li restringeix el marge de maniobra a Veneçuela des del punt de vista militar.

El reconeixement de l’Estatus de Bel·ligerància a les Farc-Ep mostrarà amb major claredat per a què són en definiticva les bases de Obama a Colòmbia: robar l’hidrocarbur veneçolà i l’aigua de l’Amazones. AL mateix temps, se’ls acaba el Sant Benet d’estar fent xantatge constantment als amics de la Pau de Colòmbia. Els muntatges de la Intel·ligència Militar en les computadores furtades al lider guerriller, Raúl Reyes, assassinat en el marc de l’Operació Fénix del 1 de març de 2008, són prova d’això.

Si ens descuidem, l’imperi i el seu peó de torn, Uribe Vélez, reeditarà la Fenix amb el bolivarià, Hugo Chávez Frías.

Amb aquesta decisió històrica -l’Status de Bel·ligerància a les FARC- fa necessari construir un bloc político-militar per a defensar a la germana Veneçuela. Salvem a Veneçuela o s’enfonsarà tot el procés d’emancipació llatinoamericà. I en aquesta defensa, l’experiència adquirida per la FARC-EP confrontades al Pla Colòmbia, Pla Patriota i a l’ara anomenat Pla Consolidació és imprescindible per a la defensa de la Pàtria Gran.

Les infiltracions dels organismes secrets colombians a Veneçuela es fan cada cop més descarades, la idea est+a recopilant informació, cartografies de llocs estratègics i punts febles, com defensar el llac de Maracaibo? Com defensar la franja de l’Orinoco i les seves reserves petrolieres? La moguda yanqui de declarar a Veneçuela com país terrorista?

El poble veneçolà i Chávez tenen la paraula.

Per la Pàtria Gran,

pàtria socialisme o mort………..vencerem!

En Bolívar ens trobem totes.

Els Santanderes del règim colombià no passaran.