“The Real Anthony Fauci” by Robert F. Kennedy Jr.

https://www.globalresearch.ca/real-anthony-fauci/5753963

Avui dia, el Dr. Anthony Fauci és un heroi domèstic per a mig Amèrica. Les empreses farmacèutiques, els funcionaris del govern i els mitjans de comunicació corporatius finançats per les farmacèutiques invoquen el seu nom per a justificar els tancaments, les màscares i les vacunes experimentals. Un recent editorial d’una important revista mèdica instava el Congrés a convertir en delicte la crítica pública al Dr. Fauci.

Fomentant el seu propi ensuperbiment, el Dr. Fauci ha declarat que tots els que qüestionen els seus pronunciaments són “anticiència”.

Però, qui és realment el Dr. Fauci? En el meu nou llibre, mostro que el Dr. Fauci ha fet poc per a guanyar-se el sobrenom de “metge d’Amèrica”.

Per contra, ha sobreviscut 50 anys com el J. Edgar Hoover de la salut pública prioritzant sistemàticament els beneficis de les grans farmacèutiques sobre el benestar dels seus compatriotes, i mitjançant l’homenatge mercenari a la indústria química i agrícola, el complex militar industrial, l’aparell d’intel·ligència i tots els altres impulsors de píndoles, pocions, pólvores, verins, burxades i l’estat policial.

Durant més d’un any de minuciosa i meticulosa recerca, vaig desenterrar una història esborronadora que destrueix el servil gir dels mitjans de comunicació sobre el Dr. Fauci… i que alarmarà a tots els estatunidencs -demòcrates o republicans- que es preocupen per la democràcia, la nostra Constitució i el futur de la salut dels nostres fills.

En el meu llibre revelo com Fauci ha estat el principal artífex de la “captura de l’agència”, la subversió de la democràcia per part d’una indústria farmacèutica que manipula als reguladors com si fossin marionetes. Ha fracassat estrepitosament durant els seus 50 anys de carrera en l’Institut Nacional d’Al·lèrgies i Malalties Infeccioses (NIAID) a l’hora d’abordar la causa, prevenir o curar les explosives epidèmies d’al·lèrgies i malalties cròniques que el Congrés li va encarregar que reduís. La pandèmia de malalties cròniques és el seu llegat perdurable. Aquestes malalties afebleixen ara al 54% dels nens estatunidencs, en comparació amb el 6% quan es va incorporar al NIAD.

Va utilitzar repetidament el frau, l’assetjament, la intimidació, la dissimulació i la falsificació científica per a aconseguir l’aprovació de medicaments i vacunes inútils i mortals. Va sabotejar tractaments terapèutics segurs i eficaços per a la sida, mentre promovia fàrmacs de quimioteràpia mortals que gairebé amb tota seguretat van causar més morts que el VIH.

Va transformar el NIAD, que va passar de ser un regulador de la salut pública a una incubadora de medicaments farmacèutics per als quals ell i els seus ajudants de confiança solen presentar patents i cobrar drets d’autor. El Dr. Fauci ha reclamat els drets de patent de la vacuna Moderna per valor de milers de milions de dòlars per al NIAD i ha triat a dit almenys a quatre dels seus subordinats del NIAD perquè rebin 150.000 dòlars anuals dels drets d’autor.

Exerceix un control dictatorial sobre l’exèrcit de líders del “coneixement i la innovació” que apareixen totes les nits en la televisió per a repetir com a lloros les seves ortodòxies i “desacreditar” als seus oponents, que dirigeixen els seus torts assajos clínics a nivell mundial i que poblen els panells federals “independents” que aproven i ordenen medicaments i vacunes, inclosos els comitès que van permetre l’Autorització d’Ús d’Emergència de les vacunes COVID-19.

Va violar la llei federal per a permetre que els seus socis farmacèutics sacrifiquessin i matessin a centenars de nens i orfes empobrits i de pell fosca als Estats Units i Àfrica com a rates de laboratori en experiments mortals amb quimioteràpies tòxiques contra la SIDA i el càncer.

Va inventar i va armar repetidament pandèmies fraudulentes, com la grip aviària (2005), la grip porcina (2009) i el Zika (2015-2016), per a vendre noves vacunes.

Es va associar amb el Pentàgon i les agències d’intel·ligència per a dur a terme experiments de “guany de funció” amb la finalitat de criar superbacterias pandèmiques en laboratoris mal regulats de Wuhan (la Xina) i altres llocs, en condicions que pràcticament garantien la sortida de microbis convertits en armes, com el SARS-CoV-2.

Aquesta és només la llista curta.

El Dr. Fauci i la seva banda d’especuladors de la indústria farmacèutica i de Silicon Valley -en col·laboració amb polítics corruptes, agències federals capturades i mitjans de comunicació comprats i descerebrats- han utilitzat la pandèmia de COVID per a treure milers de milions de les vacunes i altres medicaments rendibles.

La seva desastrosa mala gestió ha provocat un dels majors recomptes de morts per COVID entre totes les nacions. El Dr. Fauci ha liderat la croada per a suprimir remeis funcionals com la Ivermectina i la hidroxicloroquina que podrien haver evitat el 80% de les morts i hospitalitzacions per COVID i haver acabat amb la pandèmia de la nit al dia.

Hem de detenir al Dr. Fauci i el cop d’estat contra la Constitució, els drets humans i la democràcia a nivell mundial.

Pel fet que aquest llibre amenaça la seva empresa de vacunes d’un bilió de dòlars, el Dr. Fauci i els seus aliats en el càrtel mèdic, els mitjans de comunicació i els militars llançaran crítiques feroces i utilitzaran la censura per a desacreditar i silenciar a “El veritable Anthony Fauci”. Amb la seva ajuda, aquest llibre pot exercir un paper transformador en exposar al Dr. Fauci com a xerraire i remeier i en mostrar al món que el Dr. Fauci, lluny de ser un guaridor, és un dels assassins en massa més notables de la història de la humanitat.

Espero que aquest llibre motivi -i mobilitzi- a milions de defensors de la veritat, la salut i la democràcia. La data de publicació de “The Real Anthony Fauci” és el 9 de novembre. En encarregar avui el seu exemplar, ajudarà al fet que el llibre es converteixi en un èxit de vendes i al fet que disminueixin els poders dels censors per a silenciar-me. Gràcies.

Robert F. Kennedy Jr.