Inici » Biblioteca

Biblioteca

bmppcc

Biblioteca Marxista dels Països Catalans (BMPC) és un projecte digital de difusió de les idees emancipatories d’arreu del món, en un compendi de més de 350 llibres pertanyents a més de 60 autores marxistes . Degut a les característiques pròpies de la lluita de classes als Països Catalans que es desenvolupa en un marc d’opressió nacional a part de les opressions fonamentals com a treballadores i persones, la majoria dels llibres que reproduirem des de la BMPC estan en llengües foranes, majoritàriament castellà i anglès, demanem disculpes a les usuàries d’aquest servei, però la traducció progressiva dels materials que oferim serà una de les tasques que haurem de desenvolupar des de les forces marxistes catalanes. Agraïm alhora la tasca hercúlia que porten des de fa anys desenvolupant les companyes de l’Arxiu Marxista a Internet en català [marxists.org/catala] i de la que les marxistes d’arreu del país ens beneficiem i per això des de la UCPC farem reproducció dels seus textos.

Per últim, informar que de moment aquest apartat estarà permanentment en construcció i del que podeu ser partícips enviant-nos material al correu info@universitat.cat per acabar d’omplir la secció.

Imagen2

biblio1biblio2biblio3biblio4biblio5biblio6biblio7biblio19biblio11biblio9biblio10biblio8biblio14biblio13biblio15biblio16biblio17
biblio18

biblio18

llarg1docs politicsllarg2INTERNACIONALllarg3literaturallarg4EUROPAllarg5AMERICAllarg6AFRICA

Bookmark and Share