Inici » Cursos

Cursos

CURSOSLa Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC) pretén ser una eina al servei de l’Esquerra Independentista i del conjunt de la societat catalana per a la formació política. L’UCPC es concep com un projecte de llarg abast en formació teòrica marxista i en clau de Països Catalans amb l’objectiu de contribuir a superar mancances i dèficits en aquest àmbit, contribuïnt a donar a les dones i homes que lluitem pel Socialisme i la Independència dels Països Catalans elements per a l’anàlisi i la transformació de la realitat.

La Universitat impulsa cursos de set sessions i un seminari, amb continguts progressius en quant a complexitat i profunditat teòrica. El primer curs és un curs introductori i d’homogenització dels coneixements dels estudiants. En aquest i posteriors cursos s’estudiaran, debatran i exposaran casos actuals en la lluita de classes, lluita antipatriarcal, defensa dels drets nacionals, lluites ecologistes i pageses…

La Universitat té el privilegi, alhora, de comptar amb un equip de professorat nacional i internacional, persones de rellevància en l’àmbit acadèmic i militant, que supervisen i dirigeixen els continguts de les classes.

Cursos 2016/2017:

Cursos que actualment estan oberts en període d’inscripció:

Cursos itinerants:

La UCPC disposa d’un catàleg de cursos per oferir sota demanda a Casals, Ateneus, organitzacions… afins al nostre projecte, si en teniu interès heu d’enviar un correu a col.laboracionsexternes@universitat.cat posant en l’assumpte el títol del curs que voleu realitzar. Els cursos no tenen cap cost tret de les aportacions voluntàries que voleu fer per ajudar a autofinançar-nos.