Comença el curs, comença la lluita!

imgr1Demà dissabte 24 d’octubre encetem per tercer any consecutiu del curs introductori al marxisme des de la Universitat Comunista dels Països Catalans. Aquest curs tenim moltes novetats, des de qüestions tècniques com el nou campus virtual, la biblioteca, la filmoteca i l’hemeroteca digitals a qüestions d’ordre més docent com són la incorporació de nou professorat al curs amb figures com el històric militant de l’esquerra independentista Agustí Barrera que com a historiador i partícip del moviment ens explicarà l’aparició, les desfetes i la reorganització del moviment de l’esquerra independentista als PPCC.

També comptem amb la molt apreciada participació del professor Yodenis Guirola, investigador de la Universitat de Barcelona, que ha estat professor de la Universidad Central de Las Villas a Cuba i a altres universitats d’Europa i Amèrica Llatina, que ens parlarà de la introducció, gestació i desenvolupament del marxisme a Amèrica Llatina fins a la concreció dels projectes d’integració americana i de socialisme del s. XXI.

.

Com els cursos anteriors la UCPC mantenim el nostre compromís amb la formació de militants comunistes al nostre país, inserits en el conjunt de compromisos de lluita per un país lliure i socialista per això necessitem de la participació de contra més persones millor en el projecte, ja sigui com a alumnat, com a professorat o ja sigui com a membres del grup promotor.

Esperem que l’eina que el 2007 vam començar a oferir al moviment i a la societat catalana esdevingui una eina de combat i reflexió que encaixi una peça més cap als nostres objectius emancipadors!

Independència, Socialisme, Països Catalans

Universitat Comunista dels Països Catalans

23 d’octubre de 2009, Països Catalans

Curs d’introducció al marxisme