CURS 100 ANYS DE LA REVOLUCIÓ RUSSA A MANLLEU
destacat »

El 4 de Juliol a les 19h  comença, al casal popular Boira Baixa de Manlleu, el curs “100 anys de la revolució russa”.

var addthis_config = {“data_track_clickback”:true,”ui_language”:”es”,”ui_atversion”:300,”ignore_server_config”:true};
var addthis_share = {};

Llegir més »
Inici » notícies

Els mossos i la policia nacional espanyola detenen les cinc independentistes investigades per cremar fotos de Felip VI

Les cinc independentistes investigades per cremar fotos del rei el passat 11S han estat detingudes. Tres persones van ser detingudes ahir i les últimes dues aquest matí. El passat 7 de desembre es van negar a declarar a través de videoconferència per a l’Audiència Nacional (AN) espanyola, des dels jutjats de les seves poblacions. Van anunciar la seva desobediència en roda de premsa el 2 de desembre, argumentant que no reconeixen el monarca i defensant el “legítim dret d’expressar el rebuig cap a qui és hereu del franquisme i de tota una tradició de segles”.

 

Nora Miralles i Roger Santacana, les dues últimes independentistes investigades que quedaven en llibertat, han estat detingudes per la policia nacional espanyola aquest matí al municipi d’Alcalá de Henares, quan viatjaven en autobús a Madrid per participar en l’acte de suport organitzat per l’esquerra independentista a les portes de l’AN, on està previst que declarin les persones detingudes.

Bookmark and Share

Comments are closed.