Ikasle Jardunaldiak
destacat »

Del 20 al 30 de Novembre serem amb les companyes de l’Universitat de Donosti participant de les jornades IKASLE JARDUNALDIAK

var addthis_config = {“data_track_clickback”:true,”ui_language”:”es”,”ui_atversion”:300,”ignore_server_config”:true};
var addthis_share = {};

Llegir més »
Inici » notícies

Tret de sortida al curs sobre el Che Guevara i els pressupostos municipals a Terrassa

La CUP ha iniciat un cicle de formacions per a Terrassa on l’UCPC hi col.labora. El tret de sortida s’ha donat divendres al casal Atzur entorn la figura del Ché Guevara i el projecte revolucionari de Cuba. La primera formació s’ha donat divendres i continuarà durant dues setmanes més, els divendres 11 i 18 de novembre.

I dissabte ha estat el torn del pressupostos municipals de la ciutat. El centre cívic Maria Aurèlia Capmany ha acollit una formació d’un matí entorn les finances municipals a càrrec de l’advocat Joan Planas i del membre del grupromotor de la Universitat Comunista dels Països Catalans, Josep Cònsola.

La formació ha tingut un caràcter i una visió política més que no pas de clarificar els pressupostos. La mateixa regidora de la CUP a Terrassa ha explicat “volíem tenir un punt de partida en relació a l’estudi dels pressupostos del nostre ajuntament, no en un terme tant de números, economicista sinó amb una perspectiva de classe amb la finalitat d’interpretar des d’una perspectiva més política els pressupostos de la ciutat i poder fer esmenes en aquest sentit”.

Després de la jornada de formació ciutadana, on han assistit 14 persones, ara la CUP crearà un Grup de Treball de Pressupostos que analitzarà cada partida i cada xifra de la proposta de Pressupost del govern per fer arribar un paquet de contrapropostes. D’aquesta manera la CUP de Terrassa donarà el tret de sortida a la fase de negociació dels pressupostos municipals

Bookmark and Share

Comments are closed.