Ikasle Jardunaldiak
destacat »

Del 20 al 30 de Novembre serem amb les companyes de l’Universitat de Donosti participant de les jornades IKASLE JARDUNALDIAK

var addthis_config = {“data_track_clickback”:true,”ui_language”:”es”,”ui_atversion”:300,”ignore_server_config”:true};
var addthis_share = {};

Llegir més »
Inici » Biblioteca

AVÍS IMPORTANT

Avís important, abans de fer ús dels materials de la plana web de la Universitat Comunista dels Països Catalans

 • Nosaltres no reproduïm, plagiem, distribuïm, ni comuniquem públicament pel·lícules, documentals, documents o videos que puguin tenir drets d’autor.

  L’únic material que existeix en la web són enllaços a diversos continguts, facilitant únicament la còpia privada. Els propietaris de les webs de videos i/o documents online (veoh.com , megavideo.com,scribd.com… ) són plenament responsables dels continguts que publiquin. Per tant, www.universitat.cat ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, opinions, arxius i qualsevol classe de material existent en les webs de videos i/o documents online (veoh.com , megavideo.com, scribd.com… ) i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts i serveis existents en les webs de videos i/o documents online (veoh.com , megavideo.comscribd.com… ).

 • Ens reservem el dret de vetar l’entrada a qualsevol subjecte a la nostra web-site i al seu torn es reserva el dret de prohibir l’ús de qualsevol programa i/o informació, en concordança amb els drets d’autor atorgats per l’article 14 LPI.

  Tota la informació i programes aquí recollits van destinats a l’efectiu compliment dels drets recollits en l’article 31 RD/1/1996 pel qual s’aprova el text refós de la Llei de la Propietat Intel·lectual (LPI) especialment referencia a l’article 31.2 LPI, i en concordança amb l’expressat en l’article 100.2 d’aquesta mateixa llei.

  Tot el contingut ha estat exclusivament tret de llocs públics d’Internet, pel que aquest material és considerat de lliure distribució. En cap article legal s’esmenta la prohibició de material lliure pel que aquesta pàgina no infringeix en cap cas la llei. Si algú té algun dubte o problema referent a això, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 • Els enllaços que figuren en aquesta web han estat trobats en diferents webs de videos o de documents online (veoh.com, scribd.com, megavideo.com… ) i desconeixem si els mateixos tenen contractes de cessió de drets sobre aquests videos per a reproduir-los, allotjar-los o permetre la seva descàrrega.

 • Aquesta web està allotjada sota domini de l’Estat espanyol i treballa en base a les seves normatives legals. No és el que ens agradaria però per desgràcia ha de ser així.

 • Totes les marques aquí esmentades i logotips estan registrats pels seus legítims propietaris i solament s’empren en referència a les mateixes i amb una fi de cita o comentari, d’acord amb l’article 32 LPI (Llei de Propietat Intelectual de l’Estat Espanyol).

 • No ens fem responsables de l’ús indegut que pots fer del contingut de la nostra pàgina.

 • En cap cas o circumstància es podrà responsabilitzar directament o indirectament al propietari ni als col·laboradors de l’il·lícit ús de la informació continguda en www.universitat.cat. Així mateix tampoc se’ns podrà responsabilitzar directament o indirectament del incorrecte ús o dolenta interpretació que es faci de la informació i serveis inclosos. Igualment queda fora de la nostra responsabilitat el material al que vostè pugui accedir des dels nostres enllaços.

 • Si en el teu país, aquest tipus de pàgina està prohibida, tu i solament tu ets la responsable de l’entrada a www.universitat.cat

 • Si decideixes romandre a www.universitat.cat, vol dir que has llegit, comprès i acceptes les condicions d’aquesta pàgina.

<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

 • Nosaltres no reproduïm, plagiem, distribuïm, ni comuniquem públicament pel·lícules, documentals, documents o videos que puguin tenir drets d’autor.

 • Els enllaços que figuren en aquesta web han estat trobats en diferents webs de videos o de documents online (veoh.com, scribd.com, megavideo.com… ) i desconeixem si els mateixos tenen contractes de cessió de drets sobre aquests videos per a reproduir-los, allotjar-los o permetre la seva descàrrega.

 • Aquesta web està allotjada sota domini de l’Estat espanyol i treballa en base a les seves normatives legals. No és el que ens agradaria però per desgràcia ha de ser així.

 • Totes les marques aquí esmentades i logotips estan registrats pels seus legítims propietaris i solament s’empren en referència a les mateixes i amb una fi de cita o comentari, d’acord amb l’article 32 LPI (Llei de Propietat Intelectual de l’Estat Espanyol).

 • No ens fem responsables de l’ús indegut que pots fer del contingut de la nostra pàgina.

 • En cap cas o circumstància es podrà responsabilitzar directament o indirectament al propietari ni als col·laboradors de l’il·lícit ús de la informació continguda en www.universitat.cat. Així mateix tampoc se’ns podrà responsabilitzar directament o indirectament del incorrecte ús o dolenta interpretació que es faci de la informació i serveis inclosos. Igualment queda fora de la nostra responsabilitat el material al que vostè pugui accedir des dels nostres enllaços.

 • Si en el teu país, aquest tipus de pàgina està prohibida, tu i solament tu ets la responsable de l’entrada a www.universitat.cat

 • Si decideixes romandre a www.universitat.cat, vol dir que has llegit, comprès i acceptes les condicions d’aquesta pàgina.

 • Tot el contingut ha estat exclusivament tret de llocs públics d’Internet, pel que aquest material és considerat de lliure distribució. En cap article legal s’esmenta la prohibició de material lliure pel que aquesta pàgina no infringeix en cap cas la llei. Si algú té algun dubte o problema referent a això, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 • Tota la informació i programes aquí recollits van destinats a l’efectiu compliment dels drets recollits en l’article 31 RD/1/1996 pel qual s’aprova el text refós de la Llei de la Propietat Intel·lectual (LPI) especialment referencia a l’article 31.2 LPI, i en concordança amb l’expressat en l’article 100.2 d’aquesta mateixa llei.

 • Ens reservem el dret de vetar l’entrada a qualsevol subjecte a la nostra web-site i al seu torn es reserva el dret de prohibir l’ús de qualsevol programa i/o informació, en concordança amb els drets d’autor atorgats per l’article 14 LPI.

 • L’únic material que existeix en la web són enllaços a diversos continguts, facilitant únicament la còpia privada. Els propietaris de les webs de videos i/o documents online (veoh.com , megavideo.com,scribd.com… ) són plenament responsables dels continguts que publiquin. Per tant, www.universitat.cat ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, opinions, arxius i qualsevol classe de material existent en les webs de videos i/o documents online (veoh.com , megavideo.com, scribd.com… ) i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts i serveis existents en les webs de videos i/o documents online (veoh.com , megavideo.comscribd.com… ).

Bookmark and Share

Comments are closed.