Propera sessió dissabte 30/01 “Crisis i límits del capitalisme”‏

El proper dissabte 30 de Gener ens tornarem a trobar per a la penúltima sessió del curs que porta per títol “Crisis i Límits del capitalisme” i que anirà a càrrec de Francisco Ferrer.


Durant la sessió donarem una visió general de les principals fases de la crisi actual i dels esdeveniments de més recent actualitat per tal de poder analitzar en quina situació ens trobem i poder entendre quina pot ser la tendència més immediata. De manera més estructural, analitzarem com la pròpia dinàmica del capitalisme engendra profundes contradiccions en si mateixa. Aquesta dinàmica intrínseca és la que provoca greus crisis que amenacen el conjunt del sistema. No obstant, el capitalisme ha demostrat en reiterades ocasions una gran capacitat regenerativa. Analitzar aquestes contradiccions, les limitacions i els perills que suposen per l’acumulació serà el tema principal d’aquesta sessió.

Com sempre ens trobarem de 10:00 a 14:00 a la Universitat Pompeu Fabra, campus ciutadella, edifici Jaume I, aula 20.047 a Barcelona.

Us esperem a totes!