“Instruments de la lluita de classes” a càrrec d’Isabel Benítez i Jordi Juan

Aquest dissabte 17 de Gener ens tornarem a trobar per la sessió “Instruments de la Lluita de classes” a càrrec d’Isabel Benítez (sociòloga i sindicalista) i Jordi Juan (advocat laboralista i sindicalista).

Taller teòric-pràctic sobre la relació entre el coneixement per a la transformació i la seva concreció en diversos fronts i estratègies d’enfrontament per la superació del capitalisme i la societat de classes.
La sessió parteix de la consideració del capitalisme com a mode de producció i reproducció de relacions socials que conté al seu sí relacions d’explotació i d’opressió, relacions que també han sembrat diversos enfocaments de lluita al llarg de la història.
La sessió compta amb una part expositiva, anàlisi de cas i debat transversal final al voltant del cooperativisme tenint en consideració l’anàlisi contemporani dels moviments socials i l’EI i les tesis defensades per Rosa
Luxemburg.

Contingut:
– Teoria, praxis, història
– Estratègia, tàctica i principals elements
– Anàlisi d’un cas
– Debat

“Les armes de la crítica no substitueixen la crítica de les armes”
Manifest Comunista (1848)

Com sempre us esperem a tots/es a la Universitat Pompeu Fabra; campus ciutadella, edifici Jaume I, aula 20.019 a Barcelona.

No hi falteu!