Absolució pels dos independentistes banyolins!

El proper 18 d’abril, 2 independentistes banyolins seran jutjats per “delicte electoral”, per uns fets ocorreguts la matinada abans de les últimes eleccions espanyoles.

En Hagi i en Pau reivindiquen la seva acció com un acte legítim de protesta política per denunciar la hipocresia d’aquesta plutocràcia que molt desafortunadament es fa dir “democràcia”.

La classe dominant, en decadència, no es pot permetre que gosem criticar obertament i combativament el principal instrument del que intenta servir-se, cada cop amb més dificultats, per justificar la seva posició de privilegi i ocultar el caràcter dictatorial del seu règim polític: la formalitat democràtica burgesa. És per això que la pena de 5 mesos i mig de presó demanada pel fiscal té un marcat caràcter exemplificador i dissuasiu.

El Grup Promotor de la UCPC vol manifestar el seu recolzament als dos companys independentistes i demanar-ne l’absolució.

Així mateix, us convidem a adherir-vos al manifest i a seguir els actes de la campanya de suport i tota la informació relacionada a:

www.absoluciohagipau.cat