Vaga de fam de les preses polítiques del EPPK

euskal.presoakA continuació reproduïm el comunicat del EPPK, del que són membres les militants catalanes empresonades per motius polítics Laura, Lola i Marina per la seva lluita internacionalista i revolucionaria, en el que expliquen les mobilitzacions i reivindicacions que han començat des del mes passat, aquesta vegada en forma de vaga de fam.

Comunicat de la vaga de fam del Col·lectiu de Presos Polítics Bascos:

El dia 15 vam donar per finalitzat el “txapeo” començat el dia 11. Hem decidit iniciar una denúncia del 18 al 22 amb aquestes reivindicacions concretes:

– El 18, van segrestar al combatent basc Jon Anza i hem denunciat aquest fet amb força. – Volem saber que han fet amb qui ha estat company del Kolektibo durant 21 anys.

– Fem saber, que des d’ara cada dia 18 de cada mes ho denunciarem en totes les presons fins a saber d’ell. Honor a tí, Jon!.

– Amb la denúncia d’aquesta setmana exigim que les companyes que estan en aïllament siguin agrupades amb altres companyes. No admetem que ningú de nosaltres estigui dispersat, allunyat i aïllat. Estenem la nostra mà a qui estan en aquesta lluita, especialment recalcable resulta el cas de Lorentxa Gimon, que es troba en aquesta situació des de primers d’any a la presó de Roseguin. Ara, comencem una vaga de fam els companys que estem a les presons franceses i espanyoles. Amb l’acció de la vaga de fam volem donar un impuls especial a la reivindicació i al reconeixement de l’Estatus Polític.

Preses Polítiques a Euskal Herria! Amnistia Total!

Euskal Presoak Euskal Herrira! Amnistia osoa!

Euskal Pres Politikoen Kolektiboa (EPPK)

Traducció al català, Universitat Comunista dels Països Catalans