Conferències d’Iñaki Gil de San Vicente a Barcelona

gilobcnucpcpetitEl pensador marxista Iñaki Gil de San Vicente, visitarà Barcelona el proper dissabte 16 de gener per realitzar les conferències de la Universitat Comunista dels Països Catalans com ja ha fet els darrers tres anys de projecte educatiu.

Aquest any s’afegeix a la ja realitzada conferència matinal “Les lluites d’alliberament nacional i de classe” la conferència on parlarà sobre “Les teories antagòniques en economia política: La burgesa neoclàssica, marginalista i neoliberal i la marxista” per al nou curs d’Economia Política.

Iñaki Gil de San Vicente, és un pensador marxista basc, membre de l’esquerra abertzale i professor de la UCPC assidu col·laborador de l’esquerra independentista catalana en qüestions de formació marxista. En la seva àmplia carrera com a militant comunista i internacionalista destaca la presidència compartida del Movimiento Continental Bolivariano a Amèrica Llatina i el conjunt de treballs teòrics que ha escrit, sobretot enfocats per a gent jove.

Conferències:

Al Campus Ciutadella de la UPF (Barcelona)

10-14h.

Ponència:

Les lluites d’alliberament nacional i de classe

Material:

Per què lluiten els pobles? (castellà)

El nacionalisme imperialista del Partido Comunista de España (castellà)

16-20h.

Ponència:

Les teories antagòniques en economia política: La burgesa neoclàssica, marginalista i neoliberal i la marxista

Material: Les teories antagòniques en economia política: La burgesa neoclàssica, marginalista i neoliberal i la marxista

Us hi esperem a totes!